Mange danskere benytter date-night på og gå i teateret eller ud og se en anden forestilling.
Men teaterbilletter koster noget mere end biografbilletter, dette skyldes bl.a. du skal have folk i den sal du ser den, og ikke bare kan betale skuespillerne for og lave scenen een gang.

Men er du typen der elsker og gå i teatret, til en koncert elle anden kulturel forestilling, så kommer der her i denne artikel nogle tips til og spare penge, så du har råd til og gå ud oftere.

Hvornår skal jeg købe min billet

Der er to ting og holde øje med når du køber din billet, mange forestillinger køre flere aftener, o gen teater forestilling kører i flere uger, hver aften. Teatrene vil dog oftest sælge en billet billigere i løbet af ugen end fredag og lørdag, dette skyldes det gamle princip om udbud og efterspørgsel.billigere i teatret

Så kan du gå ud tirsdag aften i stedet for i weekenden, kan du måske købe dine billetter lidt billigere.

Et andet godt råd, til hvornår du bør købe din billet, går på og købe den i sidste øjeblik. Mange forestillinger gør arbejder som rejseselskaberne, med last minute tilbud – for bare og få fyldt salen op, der kan derfor ofte være lettere og få en skarp pris 1 time før start, hvis salen er halvtom end det er, hvis du køber billetten 2 uger i forvejen.
(Vær opmærksom på, er det en forestilling du virkelig gerne vil se – bør du ikke vente til sidste øjeblik, da billetterne måske kan være udsolgt.)

Rabatkoder til teatre

Er du heldig kan du finde nogle gode deals på og gå i teatret. Bl.a. tilbyder Comedy Zoo en pakke hvor man kan få en middag med sin billet på en nærliggende restaurant.

Nogle steder kører også deals på dealsiderne (vær opmærksom på, dette er oftest kun de mindre teatre).

Sidst men ikke mindst kan du også granske nettet for en rabatkode til enten, det teater eller kulturinstitution du skal ind og besøge, eller den billetplatform de benytter sig af.

Gavekort til oplevelser

Det er også blevet mere og mere populært (især under coronakrisen), at cafeer, teatre og andre oplevelsesinstitutioner har tilbudt, man kan købe et gavekort for X antal kr og få 10% ekstra value eller mere med i prisen. Grunden til det skød frem under corona-krisen, var mange steder var tvunget til og holde lukket, og dermed ingen omsætning, men deres udgifter, var det samme – hvorfor de ved og sælge gavekort stadig kunne få lidt penge i kassen, til og dække dette.

Skal du klædes pænt på til date-night i teateret.

Skal I på date-night, og vil du gerne gøre lidt ekstra ud af dig selv, så anbefaler vi du lige tjekker disse rabatkoder fra ASOS, der vil kunne style dig op med et friskt pust til en brøkdel af normalprisen.

Vi ønsker jer held og lykke med jeres næste forestilling med rabat.