Vil du også gerne opleve denne fantastiske klippeø, en såkaldt “hidden-treasure” i dansk historie. At komme en tur til Bornholm kan sagtens føle som og rejse til udlandet på ferie, da du både har med en ø og gøre, som vi kender det fra de kanariske øer, og samtidig er rejse tiden tilsvarende lang (I hvert fald, hvis man tager færgen).Kom en tur til Bornholm

Sådan kommer du en tur til Bornholm

Du har mange muligheder for, at komme til Bornholm. Du kan både arrangere turen selv, eller rejse med et rejseselskab, og så er du sikker på alt er taget hånd om. Du kan også være så heldig og vinde en rejse til Bornholm, eller et rejsegavekort, som kan bruges til formålet.

Søg internettet for gode rejse-/feriekonkurrencer, og spar pengene på turen – såfremt du er den heldige vinder. Med i præmien hører ofte både rejse, ophold og lidt lommepenge – når du vinder en rejse.

Så du kan reelt set ende med og komme på ferie uden og spendere mere end de 30 sekunder det tager og tilmelde sig konkurrencen.

Rejse til Bornholm

Det kan også være, at du ikke kan vente til, at du har vundet turen i en konkurrence. Hvorfor vi nedenfor vil komme ind på, hvordan du selv kan arranger en tur til Bornholm.

Over Sverige

Du kan tage til Sverige først og tage hurtigfærgen fra Ystad til Bornholm, dette er normalt den bedste og hurtigste tur. Færgeruten fra Ystad tager kun 80 minutter at sejle.

Med færgen fra Køge

Orker du ikke og rejse over Sverige, har du også muligheden for, at sejle fra Køge – men vær obs på, at denne overfart tager 5 timer og 30 minutter, at rejse.

Fra Tyskland

Det kan også være du har lettere ved og køre til Sassnitz i Tyskland, herfra er sejlturen kun 3 timer og 20 minutter.

Med Fly

Du kan også tage den lettere løsning og flyve til Bornholm, rejsetiden på flyveturen afhænger helt af, hvilken lufthavn, som du flyver fra. Flyruten koster fra 333 kr og op, alt efter hvilken by du flyver fra. Du kan flyve direkte til Bornholm fra følgende byer:

  • København – Ca. rejsetid: 35 minutter
  • Billund – Ca. rejsetid: 1 time og 10 minutter
  • Ålborg – Ca. rejsetid: 1 time og 15 minutter
  • Sønderborg – Ca. rejsetid: 55 minutter