Har du ledt efter din eneste ene på alverdens datingsider? Så ved du også at der både er mindre gode og rigtig gode dating sider. Forhåbentlig har du fundet den rette. Hende der giver dig sommerfugle i maven eller ham, som giver et stort smil på læben. Så hvorfor ikke nyde livet, hinanden og kærligheden med en romantisk getaway? For eksempel til Bornholm, som byder på et væld af enestående muligheder for at lære hinanden endnu bedre at kende.

Ruiner eller romantisk skovtur?

romantikken på BornholmHer på Solskinsøen – midt i Østersøen og kun et stenkast fra Sverige – er der lidt højere til himlen end andre steder. Her er masser af historiske seværdigheder og smuk natur i skøn forening. Tænk bare på de historiske rundkirker og den fascinerende borgruin, Hammershus. I kan også tage på en romantisk vandretur til Ekkodalen. Opleve de rekreative områder omkring Safirsøen og Opalsøen. Eller måske forsøge en gang for alle at rokke lidt ved Rokkestenen i Almindingen.

Bornholm Puppet Festival

Skal der kultur på programmet, og holder I af at se teater? Så er Bornholm afgjort et besøg værd. Her afholdes hvert år Bornholm Puppet Festival. En hyldest til dukketeater for både børn, unge og voksen. Og en enestående mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med denne særlige teaterform. Her kan I stifte bekendtskab med både marionetdukker, handskedukker, stavdukker eller skyggespil. Og det vil med garanti være en oplevelse ud over det sædvanlige!

Uden mad og drikke …

Slut oplevelsen af med en romantisk middag på en af øens mange gode restauranter. Her er noget for enhver smag og pengepung. Fra Michelin-restauranten Kadeau med storslået udsigt ud over klipperne til klassikeren Sol over Gudhjem serveret helt enkelt på havnen. Og både det nordiske, det franske og det italiensk køkken er også repræsenteret på klippeøen, så der er ingen undskyldning for at gå sulten i seng.

Kom til Bornholm

Bornholm er som skabt til et getaway med den du holder af. Uanset om I blot tager på en smuttur i et par dage, eller har afsat jeres sommerferie til det. Her går natur og kultur hånd i hånd – lige som I forhåbentlig gør det. Eventuelt ad de mere end 150 kilometer kystlinje med hvide sandstrande og imponerende klippeformationer. Her er alt samlet på ét sted. Og øens størrelse betyder, at der kun er kort afstand mellem de mange oplevelser den kan byde på. Velkommen til Bornholm!