Det er blevet populært som aldrig før og kåre de bedste sportsudøvere i historien, mange ting har deres egen Hall of Fame, som skuespillere og komikere bl.a. har i Danmark udover sportsfolkene.

Ja selv powerbanks og andre objekter, bliver vurderet, anmeldt og kåret til vindere eller tabere af deres kategorier, så om du leder efter fodboldens hall of fame eller de bedste produkter i test, så kan du let og enkelt finde dem på nettet.

Vi vil i denne artikel gennemgå de 4 bedste operaer gennem tiden.de bedste operaer

La Traviata – Verdi

Denne tragedie af Verdi, omhandler Violetta, der i operaens klimaks skriger “han kom for sent”.
Violetta giver op hendes glamourøse liv i Paris, for at være sammen med den unge Alfredo. Dog er hans familie oprevet og dette og afpresser hende til og forlade hende. Det knuste hjerte, gør hende meget syg, og selvom Alfredo kommer tilbage til hende, kommer han for sent til og redde hende.
Græder du ikke i stykkets slutscene – bør du overveje og få dine tårekanaler skiftet ud.

Carmen – Bizet

Har du nogensinde været i et giftigt forhold? Blevet dumpet? Eller bare drømt om haven? Så har du let ved spejle dig i Carmen. Det der gør Carmen til et så stort mesterværk er, at man både fatter sympati for den dumpede men også dumperen.
Carmen er en kvindelig figure, som tror på sin frihed og ret til og blive forelsket i så mange mænd som muligt. Hvorimod Soldaten Don Jose prøver og overbevise hende om og slå sig ned med ham.

Tryllefløjten – Mozart

Dette er måske den mest kendte opera, som du kender navnet på. Mozarts magiske og mystiske mesterværk ligner ved første øjekast et charmerende eventyr. Tryllefløjten handler om en prins, som må kæmpe mod de onde kræfter for og vinde sin prinsesse.

La Boheme – Puccini

I La Boheme fanger Puccini alle de store følelser ved ungdommens første forelskelse. Den skildre alle smerterte, glæderne og bare hvor stor kærlighedens arme kan sno sig om dig i din første forelskelse.
Selve historien er ret simpel, faktisk så simpel at det er underligt den blev så stort et hit, den handler om den parisiske digter Rodolfo som bliver forelsket i Mimi, der dog bliver syg og dør.